Два маленьких десерта на порцію. Основа-класична -це взбиті вершки, маскарпоне зі слоями з печиво савоярді пропітане кавовою та коньяком, при подачі декуруються кондитерським велюром, хрустка крошка , свіжі сезонні ягоди малина кумкват, виноград, 110 г.
Шоколадний десерт з натуральним цілим фундуком, чорний шоколад, трішки білого шоколаду , карамель. Подається з свіжими сезоними фруктами, окремо подається карамель, подаємо на взбитих вершках та з заварним кремом з кавою, 150 г.
Класичний французький десерт, в перекладі тисяча пелюстків. Для основи береться слойоне тісто тісто, випікаються тонкі хрусткі коржі, крем на основі заварного крема та взбитих вершків з додаванням чорного шоколада. Викладається слоями. Декуруються сезоними ягодами, 150 г.
Фарш: яловичина та курдюк (баранячий жир), цибуля, болгарський перець, куряче філе, сало свинне, смажиться на грилі, панірується в крошці з фісташки. Подається з гранатовим соусом: червоне вино, гранат, деміглас. Подається з цибулею ріпчастою, зернами граната, зелене масло, 200 г.
Тісто з твердих сортів пшениці з додавання чорнил каракатиці. Начинка: м’ясо кролика, кедровий горіх, вершкове масло, куряче філе. Подається з заварним соусом на основі курячого жовтка, бульйона, пармезана, поливається зеленим маслом, посипається пармезаном та кедровим горіхом, 220 г.
Тісто заварне гарбузове, начинка з домашнього солоного сиру та кропу. При подачі додається соус на основі вершків, вялені томати, фундук, фісташка, крамбл з бекона, поливаємо гарбузовим маслом та мікрогріном, 180 г.
4 шт на порцію. Тісто заварне шпинатне, начинка: картопля, цибуля ріпчаста смажена на качиному жирі з додавання стружки тунця ( боніто). З соусом “Раковий біск” ( панцері раків обсмажені та тушковані в вершках та бульйоні) Поливається зеленою олією, мікрогрін, кедровий горіх, кунжут також на кожний вареник кладеться нарізана варена шийка рака, 240 г.
Веган страва. Злегка відварена цвітна капуста обжарюється в клярі з нутової муки та фісташки , подається на кокосово-картопляному пюре, поливається соусом з малини та зеленим маслом, посипається фісташкою та чіпсом з льону, 300 г
Пармезан, крем-сир, сир Чеддер , вершки проварюється з овочами: картопля, цибуля, морква. Взбивається в пюре разом з курячим жовтком. Зверху викладаються морепродукти: мідії, кальмар, лосось, коктейльні креветки. Декор: зелене масло та чорний кунжут, 300 г.
На основі мисливських ковбасок, свинини, яловичини, буженини, бекона, маринованого огірка, томатна паста. Подається з сметаною , лимоном, маслинами, 300 г.
Крем із запеченого баклажану з тахіновою пастою, кокосовим маслом, місо-пастою, сиропом топінамбура та зірою, зверху викладаються компресовані томати Черрі ( мариновані в розмарині з малиною), бланширована спаржева фасоля, фісташка, зелене масло, чіпси з нуту, чіпси з льону. Ця страва повністю веган, 230 г.
Два млинця, крем-сир, лосось Гравлакс, вершковий соус, кедровий горіх, кунжут, 150 г.
Ціла скумбрія (з головою,без кісток) фарширована шпинатом та сиром моцарела. Страва вагова, ціна вказана за 100 грам готової страви. Рекомендована вага 300-350 грам.
Шпинат, рукола, маш салат, салат ромен заправляється оливковим маслом, обсмажене філе лосося, авокадо, помідори черрі, обсмажені гриби шиїтаке поливається соусом Голандез з ікрою оселедня, зверху викладається яйце пашот, 200 г.
Картопля, гриби гливи, телятина, часниковий соус, сіль, перець, зелена цибуля, 300 г.
Вершково-повітряна каша із кукурудзяної крупи дрібного помолу, готується на курячому бульйоні з додаванням вершків, із грибним жульєном, обсмаженим копченим беконом та соленою бринзою, 250 г.
Один великий дерун з додаванням шпинату, вершковий соус із коктейльною креветкою, томати черрі запечені на грилі, свіже листя шпинату, 200 г.
Один великий дерун, грибний жульєн , смажене качине філе, свіже листя шпинату, 200 г.
Класичний український борщ, який готується на бульйоні зі свинного ребра з білою квасолею, подається з ребром та двома булочками бріош фаршированими грибним жульєном, часниковий соус, копчена сметана, 350 г.
Курячі крильця маринуються в соусі Барбекю. Страва вагова, ціна вказана за 100 грам готової страви. Рекомендоваана вага 200-250 грам.
Ціла дорадо подається з соусом Цезар та лимоном . Страва вагова, ціна вказана за 100 грам готової страви. Рекомендова вага: 350-400гр.
Стейк зі свиної шиї, який маринується з соєвим соусом, олією, копченою паприкою, часником, соусом Демігляс. Подається з шашличним соусом, міксом салату. Страва вагова, ціна вказана за 100 грам готової страви. Рекомендована вага: 200-250грам.
Молода вирізка телятини, яка маринується з соєвим соусом, олією та травами, вишневий соус та соус демігляс. Рекомендований ступінь просмажки – медіум. Страва вагова, ціна вказана за 100 грам готової страви. Рекомендована вага : 200-300грам.
Ковбаски власного виробництва із свинного фарша та сала зі спеціями, соус демігляс та баварська гірчиця. Страва вагова, іна вказана за 100 грам готової страви. Рекомендована вага 200-250 грам.
Свинне ребро, соус барбекю, шашличний соус. Страва вагова, ціна вказана за 100 грам готової страви. Рекомендована вага 200-300 грам.
Бастурма, грісіні, грінки з часником, цибулеві кільця, картопля фрі, моцарела фрі в травах, моцарела фрі папрік, асорті діпів, 700 г.
Курячі крильця BBQ, два види ковбасок BBQ, картопля запечена, чіпси з бекона, грісіні, овочі гриль, свинячі вушка, 700 г.
Шафрановий рис басматі, цибуля,горошок,кукурудза,болгарський перець та томати, 200 г.
Паста тальятелле з чорнилами каракатиці, мідії, кальмари, креветки коктейльні, філе лосося, вершковий соус з пастою Том Ям та кедровим горіхом, 300 г.
Паста тальятелле червоного кольору з додаванням фрешу буряка, тушковані яловичі щічки в червоному вині з цибулею та грибами шіїтакі в соусі деміглас, бланширований зелений горошок, 300 г.
Картопля заправляється часниковим соусом з додаваням прованських трав, майорану та орегано, 200 г.
Баклажан, цукіні ,томати, печериці, цвітна капуста, цибуля порей, подається з соусом песто, 250 г.
Філе скумбрії власного посолу, подається з картопляним крокетом, який фарширується крем-сиром та панірується в зелених сухарях панко, маринованою кримською цибулею, перепелинем яйцем, 150 г.
Філе телятини, смажений вугр, оливкова олія, соєвий соус, соус Айолі з мідій, чіпс з базиліку, шпинатний чіпс, підсушена чіабата, 200 г.
Чіабата, крем сир, філе слабосоленого лосося, свіжого огірка, томти черрі, соус гуакамоле, 90 г.
Сало з часником, фенхелем та кропом, сало в чорному перці, сало в суміші копченої та гострої паприки, помазанка з перекрученого сала, перцю чилі та часнику, соус хрін, 200 г.
Ростбіф, буженина, філе індички су-від , рулет з курячого філе фарширований омлетом та шпинатом, соус хрін, 200 г.
Яєчня, мисливські ковбаски BBQ, томати, печериці, бекон, тости та вершкове масло, 270 грам
Французький варіант перевернутого пирога з карамелізованою грушею та пісочним тістом, карамеллю та морозивом, 200 г.
Тарт готується з листового-дріждового тіста додаються свіжі яблука , тростинний цукор, подається з кулькою морозива, ягідним та карамельним соусами, 170 г.
Коктейльні креветки, кальмар, рукола та салат Лолла Біонда, свіжі томатами чері, слайси авокадо та огірка, крем сир, заправляється соусом Вінігрет, 200 г.
Яловича вирізка, болгарський перець, баклажан, цукіні, печериці, свіжі томати Черрі, слайси огірка та маринована кримська цибуля, салат Лолло Біонда заправляється імбирним соусом, 230 г.
Салат рукола заправляється соусом Вінігрет, смажене філе качки, карамелізована груша з виноградом, зерна гранату, сицилійський апельсин, крем сир, подається з гостро-ягідним соусом, посипається кедровими горіхами та кунжутом, 220 г.
Булочка картопляний бріош, куряча котлета, сир чеддер, томати смаженні на грилі, салат айсберг, соус французько-гірчичний, 300 г.
Качина ніжка приготовлена за технологією Конфі , з додаванням фісташкового крамблу, гарбузового пюре, часнику та печериць, 280 г.
Філе лосося, гірчиця в зернах, апельсиновий фреш, оливкова олія, соєвий соус, мус з васабі, ікра лосося, сублімована малина, підсушена чіабата, 200 г.
Телячі щічки тушковані з печерицями в соусі з червоного вина та соусі Деміглас, подаються на картопляно-селеровому пюре, 280 г.
На порцію 3 курячі котлети в сухарях панко та начинкою із зеленого масла, подаються на картопляному пюре із соусом з карамелізованої кримської цибулі, 300 г.
Креветка тигрова, креветка коктельна, кальмар, мідії, спаржева квасоля, цукіні, томати чері, шпинат, часник, ріпчаста цибуля, вино біле, соєвий соус, вершки, 300 г.
Ціла дорадо запікається в панцирі з морської солі, подається з пюре із цвітної капусти, обсмаженими томатами , спаржею та вершковим соусом. Ціна вказана за 100 грам готової страви.
Три котлети з філе коропа із додаванням курячого філе, обсмажених печериць та смаженої цибулі, панірованих в сухарях панко та мигдалевій муці з додаванням чорнил каракатиці. Подається на шпинатному кускусі з еспумою із печериць та ароматною трюфельною олією, 300 г.
Філе лосося на шафрановому рисі з вершковим соусом із коктейльних креветок, 300 г.
Каре телятини подається з спаржею, томатами, печериці та соусом Деміглас, 270 г.
Обсмажений баклажан в соусі Теріякі із сальсою з томатів, огірка, стебла селери, кримської цибулі та соусом з кеш’ю, 250 г
.
Буряк маринований, запечений гарбуз, мус із фети, монгольд, рукола, салат Лолла Біонда, заправлені імбирним соусом, 170 г.
Мус із фети, томати, огірок, оливки, маслини, маринована цибуля, болгарський перець, мікс салату заправляється базиліковою олією та імбирним соусом, 220 г.
Листя салату ромен та капусти айсберг, запраляється соусом Цезар, шашлик з курячого філе, який загортається в слайси смаженого бекону, томати черрі, перепелине яйце, чіпси з чіабати та слайси пармезану, 250 г.
Паштет з нута з оливковою олією, листя салату, шпинат, червона цибуля, томати чері, стебло селери, нут, соус імбирний, авокадо, 250 г.
Бульйон з білих грибів, який подається з морквою, смаженими грибами та курячими тортелоні, 370 г.
Курячий бульйон із пастою власного виробництва тальятелле, відварним яйцем, смаженою куркою та зеленню, 350 г.
Свинно-яловичий бульйон із тальятелле фреска, свиним ребром, вареним яйцем, соусом Теріякі та норі, 350 г.
Сир моцарела, маринована телятина, томати, шампіньйони, перець болгарський, соус томатний, масло пряно-часникове
Креветки коктельні, філе лосося, сир моцарела, гриби шіїтаке, мідії, свіжий шпинат, рукола, черрі, соус Том-Ям, поливається маслом з креветок.
Сир моцарела, пармезан, дорблю, груша, соус бешамель, масло пряно-часникове
Сир моцарела, мисливські ковбаски, бекон, перець болгарський, огірок маринований, червона цибуля, масло пряно-часникове, соус томатний, соус шрірача
Сир моцарела, бекон, грудинка куряча, листя салату, томати чері, соус бешамель, масло пряно-часникове
Сир моцарела, соус бешамель , груша, свіжа рукола, томати чері, слайси прошуто, подрібнена копчена груша, слайси пармезана, пряно-гостра спеція Тагараші.
Булочка картопляний бріош, цибуля червона маринована, огірок маринований, котлета яловича ,томати, сир Чеддер, салат айсберг, соус шашличний, майонез, . Подається з картоплею фрі, шашличним соусом та Пепсі 0,33, 400 г.
Булочка картопляний бріош, філе качки су-від в соусі Теріякі, яблука карамелізоваані, виноград, листя салату, соус кеш’ю, соус гостро-ягідний, подається з картоплею фрі, соусом сирним та Пепсі 0,33, 350 г.