Кошик0

Cafe

Банкетне меню
Тірамісу

Два маленьких десерта на порцію. Основа-класична -це взбиті вершки, маскарпоне зі слоями з печиво савоярді пропітане кавовою та коньяком, при подачі декуруються кондитерським велюром, хрустка крошка , свіжі сезонні ягоди малина кумкват, виноград, 110 г.

75.00 грн.
Брауні з морозивом

Шоколадний десерт з натуральним цілим фундуком, чорний шоколад, трішки білого шоколаду , карамель. Подається з свіжими сезоними фруктами, окремо подається карамель, подаємо на взбитих вершках та з заварним кремом з кавою, 150 г.

70.00 грн.
Шоколадний Мільфей

Класичний французький десерт, в перекладі тисяча пелюстків. Для основи береться слойоне тісто тісто, випікаються тонкі хрусткі коржі, крем на основі заварного крема та взбитих вершків з додаванням чорного шоколада. Викладається слоями. Декуруються сезоними ягодами, 150 г.

65.00 грн.
Кебаб із яловичини з гранатовим соусом

Фарш: яловичина та курдюк (баранячий жир), цибуля, болгарський перець, куряче філе, сало свинне, смажиться на грилі, панірується в крошці з фісташки. Подається з гранатовим соусом: червоне вино, гранат, деміглас. Подається з цибулею ріпчастою, зернами граната, зелене масло, 200 г.

150.00 грн.
Равіолі з кроликом та соусом Біск із пармезаном ( тісто з чорнилами каракатиці)

Тісто з твердих сортів пшениці з додавання чорнил каракатиці. Начинка: м’ясо кролика, кедровий горіх, вершкове масло, куряче філе. Подається з заварним соусом на основі курячого жовтка, бульйона, пармезана, поливається зеленим маслом, посипається пармезаном та кедровим горіхом, 220 г.

145.00 грн.
Вареники з домашнім сиром, в’яленими томатами та фундуком (гарбузове тісто)

Тісто заварне гарбузове, начинка з домашнього солоного сиру та кропу. При подачі додається соус на основі вершків, вялені томати, фундук, фісташка, крамбл з бекона, поливаємо гарбузовим маслом та мікрогріном, 180 г.

105.00 грн.
Вареники з картоплею та соусом Біск з раків (шпинатне тісто)

4 шт на порцію. Тісто заварне шпинатне, начинка: картопля, цибуля ріпчаста смажена на качиному жирі з додавання стружки тунця ( боніто). З соусом “Раковий біск” ( панцері раків обсмажені та тушковані в вершках та бульйоні) Поливається зеленою олією, мікрогрін, кедровий горіх, кунжут також на кожний вареник кладеться нарізана варена шийка рака, 240 г.

105.00 грн.
Цвітна капуста у нутово-фісташковому клярі з картопляно-кокосовим пюре

Веган страва. Злегка відварена цвітна капуста обжарюється в клярі з нутової муки та фісташки , подається на кокосово-картопляному пюре, поливається соусом з малини та зеленим маслом, посипається фісташкою та чіпсом з льону, 300 г

102.00 грн.
Сирний суп з морепродуктами

Пармезан, крем-сир, сир Чеддер , вершки проварюється з овочами: картопля, цибуля, морква. Взбивається в пюре разом з курячим жовтком. Зверху викладаються морепродукти: мідії, кальмар, лосось, коктейльні креветки. Декор: зелене масло та чорний кунжут, 300 г.

150.00 грн.
Солянка

На основі мисливських ковбасок, свинини, яловичини, буженини, бекона, маринованого огірка, томатна паста. Подається з сметаною , лимоном, маслинами, 300 г.

115.00 грн.
Хумус із баклажана з компресованими томатами Черрі та чіпсами з льону

Крем із запеченого баклажану з тахіновою пастою, кокосовим маслом, місо-пастою, сиропом топінамбура та зірою, зверху викладаються компресовані томати Черрі ( мариновані в розмарині з малиною), бланширована спаржева фасоля, фісташка, зелене масло, чіпси з нуту, чіпси з льону. Ця страва повністю веган, 230 г.

95.00 грн.
Млинці з лососем Гравлакс та чорнилами каракатиці

Два млинця, крем-сир, лосось Гравлакс, вершковий соус, кедровий горіх, кунжут, 150 г.

135.00 грн.
Скумбрія гриль фарширована шпинатом та сиром

Ціла скумбрія (з головою,без кісток) фарширована шпинатом та сиром моцарела. Страва вагова, ціна вказана за 100 грам готової страви. Рекомендована вага 300-350 грам.

75.00 грн.
Теплий салат з лососем, яйцем пашот та соусом Голандез

Шпинат, рукола, маш салат, салат ромен заправляється оливковим маслом, обсмажене філе лосося, авокадо, помідори черрі, обсмажені гриби шиїтаке поливається соусом Голандез з ікрою оселедня, зверху викладається яйце пашот, 200 г.

165.00 грн.
Пательня із запеченою картоплею та телятиною

Картопля, гриби гливи, телятина, часниковий соус, сіль, перець, зелена цибуля, 300 г.

135.00 грн.
Банош з бринзою та грибним соусом

Вершково-повітряна каша із кукурудзяної крупи дрібного помолу, готується на курячому бульйоні з додаванням вершків, із грибним жульєном, обсмаженим копченим беконом та соленою бринзою, 250 г.

105.00 грн.
Шпинатний дерун з креветочним соусом

Один великий дерун з додаванням шпинату, вершковий соус із коктейльною креветкою, томати черрі запечені на грилі, свіже листя шпинату, 200 г.

125.00 грн.
Дерун з качиною грудкою та грибним соусом

Один великий дерун, грибний жульєн , смажене качине філе, свіже листя шпинату, 200 г.

95.00 грн.
Український борщ з бріошем та грибами

Класичний український борщ, який готується на бульйоні зі свинного ребра з білою квасолею, подається з ребром та двома булочками бріош фаршированими грибним жульєном, часниковий соус, копчена сметана, 350 г.

87.00 грн.
Курячі крильця гриль з соусом BBQ

Курячі крильця маринуються в соусі Барбекю. Страва вагова, ціна вказана за 100 грам готової страви. Рекомендоваана вага 200-250 грам.

55.00 грн.
Дорадо гриль з соусом Цезар

Ціла дорадо подається з соусом Цезар та лимоном . Страва вагова, ціна вказана за 100 грам готової страви. Рекомендова вага: 350-400гр.

95.00 грн.
Стейк зі свинини гриль

Стейк зі свиної шиї, який маринується з соєвим соусом, олією, копченою паприкою, часником, соусом Демігляс. Подається з шашличним соусом, міксом салату. Страва вагова, ціна вказана за 100 грам готової страви. Рекомендована вага: 200-250грам.

85.00 грн.
Теляча вирізка гриль з ягідно-винним соусом

Молода вирізка телятини, яка маринується з соєвим соусом, олією та травами, вишневий соус та соус демігляс. Рекомендований ступінь просмажки – медіум. Страва вагова, ціна вказана за 100 грам готової страви. Рекомендована вага : 200-300грам.

185.00 грн.
Ковбаски гриль з баварського гірчицею

Ковбаски власного виробництва із свинного фарша та сала зі спеціями, соус демігляс та баварська гірчиця. Страва вагова, іна вказана за 100 грам готової страви. Рекомендована вага 200-250 грам.

65.00 грн.
Реберця свинні BBQ

Свинне ребро, соус барбекю, шашличний соус. Страва вагова, ціна вказана за 100 грам готової страви. Рекомендована вага 200-300 грам.

85.00 грн.
Пивна дошка фрі

Бастурма, грісіні, грінки з часником, цибулеві кільця, картопля фрі, моцарела фрі в травах, моцарела фрі папрік, асорті діпів, 700 г.

330.00 грн.
Пивна дошка BBG

Курячі крильця BBQ, два види ковбасок BBQ, картопля запечена, чіпси з бекона, грісіні, овочі гриль, свинячі вушка, 700 г.

450.00 грн.
Шафрановий рис з овочами

Шафрановий рис басматі, цибуля,горошок,кукурудза,болгарський перець та томати, 200 г.

65.00 грн.
Фреска з Nero морепродуктами

Паста тальятелле з чорнилами каракатиці, мідії, кальмари, креветки коктейльні, філе лосося, вершковий соус з пастою Том Ям та кедровим горіхом, 300 г.

158.00 грн.
Фреска з телячими щічками та грибами шіїтаке

Паста тальятелле червоного кольору з додаванням фрешу буряка, тушковані яловичі щічки в червоному вині з цибулею та грибами шіїтакі в соусі деміглас, бланширований зелений горошок, 300 г.

153.00 грн.
Картопляне пюре

Готується з додаванням молока, вершкового масла та вершків, 200 г.

35.00 грн.
Картопля запечена з травами

Картопля заправляється часниковим соусом з додаваням прованських трав, майорану та орегано, 200 г.

45.00 грн.
Овочі на грилі з соусом песто

Баклажан, цукіні ,томати, печериці, цвітна капуста, цибуля порей, подається з соусом песто, 250 г.

85.00 грн.
Скумбрія пряного посолу з картоплею пай та перепелиним яйцем

Філе скумбрії власного посолу, подається з картопляним крокетом, який фарширується крем-сиром та панірується в зелених сухарях панко, маринованою кримською цибулею, перепелинем яйцем, 150 г.

93.00 грн.
Тартар з телятиною та вугря із соусом Айолі із мідій

Філе телятини, смажений вугр, оливкова олія, соєвий соус, соус Айолі з мідій, чіпс з базиліку, шпинатний чіпс, підсушена чіабата, 200 г.

195.00 грн.
Брускета з лососем (1 шт.)

Чіабата, крем сир, філе слабосоленого лосося, свіжого огірка, томти черрі, соус гуакамоле, 90 г.

80.00 грн.
Асорті генеральського сала

Сало з часником, фенхелем та кропом, сало в чорному перці, сало в суміші копченої та гострої паприки, помазанка з перекрученого сала, перцю чилі та часнику, соус хрін, 200 г.

98.00 грн.
Асорті м’ясних делікатесів

Ростбіф, буженина, філе індички су-від , рулет з курячого філе фарширований омлетом та шпинатом, соус хрін, 200 г.

170.00 грн.
Англійський сніданок

Яєчня, мисливські ковбаски BBQ, томати, печериці, бекон, тости та вершкове масло, 270 грам

115.00 грн.
Тарт татен з грушею та карамелллю

Французький варіант перевернутого пирога з карамелізованою грушею та пісочним тістом, карамеллю та морозивом, 200 г.

97.00 грн.
Яблучний тарт з морозивом

Тарт готується з листового-дріждового тіста додаються свіжі яблука , тростинний цукор, подається з кулькою морозива, ягідним та карамельним соусами, 170 г.

65.00 грн.
Теплий салат з креветками та авокадо

Коктейльні креветки, кальмар, рукола та салат Лолла Біонда, свіжі томатами чері, слайси авокадо та огірка, крем сир, заправляється соусом Вінігрет, 200 г.

185.00 грн.
Теплий салат з телятиною та овочами гриль

Яловича вирізка, болгарський перець, баклажан, цукіні, печериці, свіжі томати Черрі, слайси огірка та маринована кримська цибуля, салат Лолло Біонда заправляється імбирним соусом, 230 г.

153.00 грн.
Теплий салат з качиною грудкою та карамелізованою грушею

Салат рукола заправляється соусом Вінігрет, смажене філе качки, карамелізована груша з виноградом, зерна гранату, сицилійський апельсин, крем сир, подається з гостро-ягідним соусом, посипається кедровими горіхами та кунжутом, 220 г.

167.00 грн.
Бургер з курячою котлетою та томатами гриль

Булочка картопляний бріош, куряча котлета, сир чеддер, томати смаженні на грилі, салат айсберг, соус французько-гірчичний, 300 г.

100.00 грн.
Качина ніжка “Конфі” з гарбузовим пюре та грибами

Качина ніжка приготовлена за технологією Конфі , з додаванням фісташкового крамблу, гарбузового пюре, часнику та печериць, 280 г.

200.00 грн.
Тартар з лосося

Філе лосося, гірчиця в зернах, апельсиновий фреш, оливкова олія, соєвий соус, мус з васабі, ікра лосося, сублімована малина, підсушена чіабата, 200 г.

190.00 грн.
Телячі щічки з грибами в соусі з червоного вина

Телячі щічки тушковані з печерицями в соусі з червоного вина та соусі Деміглас, подаються на картопляно-селеровому пюре, 280 г.

 

 

205.00 грн.
Котлета по-київськи з вершковим картопляним пюре

На порцію 3 курячі котлети в сухарях панко та начинкою із зеленого масла, подаються на картопляному пюре із соусом з карамелізованої кримської цибулі, 300 г.

150.00 грн.
Соте з морепродуктів у соусі Херес

Креветка тигрова, креветка коктельна, кальмар, мідії, спаржева квасоля, цукіні, томати чері, шпинат, часник, ріпчаста цибуля, вино біле, соєвий соус, вершки, 300 г.

 

 

220.00 грн.
Дорадо, запечене в солі

Ціла дорадо запікається в панцирі з морської солі, подається з пюре із цвітної капусти, обсмаженими томатами , спаржею та вершковим соусом. Ціна вказана  за 100 грам готової страви.

280.00 грн.
Трюфель ніжний з коропом на шпинатному кускусі з грибним соусом

Три котлети з філе коропа із додаванням курячого філе, обсмажених печериць та смаженої цибулі, панірованих в сухарях панко та мигдалевій муці з додаванням чорнил каракатиці. Подається на шпинатному кускусі з еспумою із печериць та ароматною трюфельною олією, 300 г.

200.00 грн.
Лосось з рисом Арборіо

Філе лосося на шафрановому рисі з вершковим соусом із коктейльних креветок, 300 г.

245.00 грн.
Ніжне каре телятини з соусом Деміглас

Каре телятини подається з спаржею, томатами, печериці та соусом Деміглас, 270 г.

260.00 грн.
Карамелізований баклажан з овочевою сальсою та соусом з кеш’ю

Обсмажений баклажан в соусі Теріякі із сальсою з томатів, огірка, стебла селери, кримської цибулі та соусом з кеш’ю, 250 г
.

98.00 грн.
Мікс салатів з маринованим буряком та сирним мусом

Буряк маринований, запечений гарбуз, мус із фети, монгольд, рукола, салат Лолла Біонда, заправлені імбирним соусом, 170 г.

75.00 грн.
Салат грецький з мусом з фети та базиліковою олією

Мус із фети, томати, огірок, оливки, маслини, маринована цибуля, болгарський перець, мікс салату заправляється базиліковою олією та імбирним соусом, 220 г.

85.00 грн.
Цезар з курячим шашликом

Листя салату ромен та капусти айсберг, запраляється соусом Цезар, шашлик з курячого філе, який загортається в слайси смаженого бекону, томати черрі, перепелине яйце, чіпси з чіабати та слайси пармезану, 250 г.

145.00 грн.
Хумус-боул з овочами

 Паштет з нута з оливковою олією, листя салату, шпинат, червона цибуля, томати чері, стебло селери, нут, соус імбирний, авокадо, 250 г.

103.00 грн.
Грибний суп, з лісових та білих грибів, з курячим тортелоні

Бульйон з білих грибів, який подається з  морквою, смаженими грибами та курячими тортелоні, 370 г.

105.00 грн.
Курячий бульйон з тальятелле фреска

Курячий бульйон із пастою власного виробництва тальятелле, відварним яйцем, смаженою куркою та зеленню, 350 г.

60.00 грн.
Рамен зі свинним ребром

Свинно-яловичий бульйон із тальятелле фреска, свиним ребром, вареним яйцем, соусом Теріякі та норі, 350 г.

125.00 грн.
Піца з телятиною та перцями

Сир моцарела, маринована телятина, томати, шампіньйони, перець болгарський, соус томатний, масло пряно-часникове

175.00 грн.
Піца з морепродуктами та соусом Том Ям

Креветки коктельні, філе лосося, сир моцарела, гриби шіїтаке, мідії, свіжий шпинат, рукола, черрі, соус Том-Ям, поливається маслом з креветок.

230.00 грн.
Піца з грушею та сиром ДорБлю

Сир моцарела, пармезан, дорблю, груша, соус бешамель, масло пряно-часникове

155.00 грн.
Піца гостра з ковбасками та томатами

Сир моцарела, мисливські ковбаски, бекон, перець болгарський, огірок маринований, червона цибуля, масло пряно-часникове, соус томатний, соус шрірача

145.00 грн.
Піца Цезар

Сир моцарела, бекон, грудинка куряча, листя салату, томати чері, соус бешамель, масло пряно-часникове

150.00 грн.
Піца з прошуто та копченю грушею

Сир моцарела, соус бешамель , груша, свіжа рукола, томати чері, слайси прошуто, подрібнена копчена груша, слайси пармезана, пряно-гостра спеція Тагараші.

250.00 грн.
Піца 4 сира

Сир моцарела, дорблю, пармезан, філадельфія, соус песто

150.00 грн.
Піца Маргарита

Сир моцарела, томати, соус томатний, масло пряно-часникове

95.00 грн.
Бургер з яловичою котлетою та сиром

Булочка картопляний бріош, цибуля червона маринована, огірок маринований, котлета яловича ,томати, сир Чеддер, салат айсберг, соус шашличний, майонез, . Подається з картоплею фрі, шашличним соусом та Пепсі 0,33, 400 г.

165.00 грн.
Бургер з карамелізованою качкою

Булочка картопляний бріош, філе качки су-від в соусі Теріякі, яблука карамелізоваані, виноград, листя салату, соус кеш’ю, соус гостро-ягідний, подається з картоплею фрі, соусом сирним та Пепсі 0,33, 350 г.

175.00 грн.
© 2020 - 2022 Все права защищены
Модальное окно
X

Данные модального окна